Om mig

Jeg har set verden fra mange vinkler og driblet fra det private til det offentlige, fra kultur til erhverv, fra journalistik til kommunikation. Mit journalistiske håndværk bandt det hele sammen.

Som tidligere klassisk sanger kommunikerer jeg altid, så jeg rammer den bagerste række. Det har hjulpet mig, når jeg har skullet formidle  alt fra Beethoven til Blockchain. For mig er emnet ikke afgørende, men derimod håndelaget.

Udadvendt og energisk
Jeg er engageret i verden og mennesker, og derfor er kommunikation mit ideale felt. Jeg føler mig hjemme med et tastatur under fingrene eller en kuglepen i hånden.

Som en klassisk kommunikationskonsulent tænker jeg analytisk og strategisk. Jeg sætter ting under lup, også når det ikke er populært. Det skyldes min følelse af ansvar for at nå kernen i opgaver og problemstillinger.

Engageret i verden
Jeg holder meget af en god politisk diskussion og har deltaget i den offentlige debat i en årrække med debatindlæg. Jeg er ikke bange for at have en holdning og blive udfordret på den. I min barndom var politik en fast ingrediens ved familiemiddage.

Min mand og to piger og vores liv i rækkehuset på Amager spiller en afgørende rolle for mig. Som så mange andre i min generation bestræber jeg mig på at kunne være der helt både for familien derhjemme og på mit arbejde. Det lykkes – for det meste :-).