Referencer

Direktør Frontpage PR & Kommunikation Kirsten Dinesen:

Fra starten viste Anne Marie, at hun har talent for projektledelse, og hun arbejder initiativrigt, struktureret og systematiseret med sine ting – hun er pligtopfyldende og ansvarsbevidst. Anne Marie fordyber sig i sine opgaver og bliver ved, til de er løst.
Hun havde det nødvendige overblik og holdt snor i IAA Uddannelserne forskellige stakeholders, så deadlines blev overholdt.
Hun bidrog til IAA Uddannelsernes nyhedsbrev med fagligt indhold, og som skribent leverede hun tekster, der var omhyggelige, præcise og velstrukturerede. Det skyldes ikke mindst hendes journalistiske baggrund – hun har håndværket i orden.
Anne Marie har holdninger, og hun lægger ikke skjul på dem, hvilket er en værdsat egenskab. Anne Marie er vellidt af såvel kunder som kollegaer for sit engagement og en venlig og respektfuld tone. Hun har et godt humør og slår let en latter op – desuden er hun i besiddelse af empati og dømmekraft.

Daværende projektleder DR Klassisk for alle Birgitte Schmidt Andersen:

”Anne Marie er omhyggelig, præcis og vedholdende i sin arbejdsform. Hun udfylder rammerne med stor dedikation og kvalitetssans. På P2 skulle hun tilegne sig en del ny teknologi i form af afviklings- og redigeringssystemer, og hun var i processen ikke bange for at spørge kolleger til råds og at lære gennem praksis. Ud over de daglige historier havde Anne Marie fornemmelse for større konceptuelle retninger, og bød ved flere lejligheder ind med idéer til programserier med særlige formidlingsgreb.”

Daværende kommunikationschef på Det Kongelige Teater Eva Hein, nu kommunikationschef i Det Danske Filminstitut:

“Anne Marie har et sikkert greb om sine journalistiske værktøjer og arbejder målrettet, initiativrigt og indsigtsfuldt med tingene. Hun er lige meget iværksætter og afslutter, hvilket er en uhyre værdsat sjældenhed i en travl hverdag, og hun formår at takle et højt arbejdspres med både overblik og godt humør. Det sidste, kombineret med en meget høj grad af loyalitet, både over for opgaver og kolleger, gjorde hende på kort tid til en meget respekteret og vellidt person i afdelingen, på såvel det faglige som det personlige plan.”

Daværende chefredaktør ved Berlingske Tidende Christian Jensen, nu ansvarshavende chefredaktør på Politiken:

“Anne Marie har på alle redaktioner leveret en flot indsats, der vidner om et stort journalistisk talent. Anne Marie har bibragt Berlingske Tidende en stor indsigt på det kulturelle område, og hun har udviklet sig til en dygtig stilist med en fin og talentfuld fornemmelse for sprogets klange og menneskets forskellige nuancer. Det har gjort sig gældende i flere M/S portrætter og kulturinterviews. Anne Marie har vist overbevisende evner inden for flere journalistiske genrer, og hun har arbejdet med stor idérigdom og engagement.”